FASTIGHETSSKÖTSEL

Alla våra fastigheter garanteras löpande underhåll och service. Vi erbjuder oss att anpassa våra lokaler efter vilken typ av verksamhet som väljer att bedrivas där. Inom serviceunderhåll ingår grundläggande skötsel av el, VA och framkomlighet såsom trädgårdsskötsel. Vi åtgärdar alla felanmälningar på uthyrda fastigheter och utövar underhållsarbete efter önskemål eller behov.

Mer information:

FASTIGHETER

Vi hyr ut fastigheter till både privatpersoner och företag som är i behov av att ha stora och välservade lokaler för att kunna bedriva sin verksamhet kostnadseffektivt och enkelt. Lokalens storlek varierar helt beroende på vilka behov du och din verksamhet behöver. 

Mer information:

LAGERPLATS

Till de företag och privatpersoner som är i behov av lokaler för magasinering och lagerhantering har vi möjlighet att erbjuda lagerplatser för långtidsförvaring i form av pallhyra eller lagerhyra. För företag kan det vara en lösning om den egna lokalen inte räcker till; likaså för privatpersoner som behöver extra utrymme till att förvara ägodelar. Vi erbjuder även 3-pl logistik.

Mer information:

TJÄNSTER

 
 

HKF Group

Höörs konsult och finans Bengt Andersson AB

Org.Nr: 556337-1102

HKF Group

HKF Group

Pumpvägen 2 

24393 HÖÖR

©2018